Mircea Drăghici sprijină campania de achiziționare a angiografului pentru Spitalul Județean Argeș

Chestorul Camerei Deputaților, deputatul PSD Mircea Drăghici, s-a alăturat astăzi campaniei Salvați inimile aregeșenilor! al cărei obiectiv este achiziționarea unui angiograf, un aparat extrem de util pentru pacienții cu afecțiuni cardiovasculare.

“Astăzi, 17 iunie 2013, am depus în contul Fundației Solidaritatea Argeșeană a Consiliului Județean Argeș suma de 1000 de lei pentru a sprijini demersul de cumpărare a unui angiograf pentru Spitalul Județean. Poate că nu este o sumă mare, dar sunt absolut convins că, mână de la mână, putem contribui pentru a strânge fondurile necesare achiziționării acestui aparat deosebit de important pentru dotarea spitalului” a afirmat Mircea Drăghici.

Deputatul PSD a ținut să sublinieze că, în măsura în care bolile cardiovasculare reprezintă una dintre principalele cauze de deces în România,  acest aparat are un rol direct în diagnosticarea și ulterior aplicarea de tratament pentru salvarea vieților omenești.

“ Sănătatea reprezintă pentru mine un domeniu prioritar de acțiune asupra căruia mi-am îndreptat atenția. În 2009, am contribuit direct la dotarea secției de chirurgie a Spitalului din Curtea de Argeș cu o trusă laparoscopică, un instrument care înlocuieşte bisturiul şi care este introdus în corp prin mici incizii, extrem de util în orice sală de operații. Acesta este doar un exemplu de acțiune concretă în care am demonstrat cetățenilor că sănătatea lor reprezintă un aspect de maximă importanță pentru mine și că, în acest sens, voi continua să mă implic direct în rezolvarea problemelor semnalate”, a mai afirmat chestorul Camerei Deputaților.

Nu în ultimul rând, Mircea Drăghici a ținut își exprime speranța că gestul său va fi urmat și de alți oameni cu suflet, dotarea cu aparatură modernă a Spitalului Județean Argeș reprezentând un lucru important nu doar pentru argeșeni, ci și pentru cetățenii din județele învecinate.