Mircea Drăghici a transmis mesajul prim-ministrului Victor Ponta la evenimentul Dacia – Renault dedicat celor 10 ani de performanţă la AILN MIOVENI

Deputatul PSD Mircea Drăghici, consilier onorific pe probleme legate de industria auto și transporturi, a transmis mesajul prim-ministrului Victor Ponta, joi, 4 iunie a.c., în deschiderea evenimentului organizat de Dacia-Renault pentru aniversarea celor 10 ani de performanță logistică. Textul integral poate fi găsit în ataşament.

“În primul rând vreau să felicit conducerea Dacia – Renault pentru că a demarat în România pe un drum al succesului. Astăzi, când spunem Dacia, ne gândim la eficiență, management performant, seriozitate și, de ce nu, la brand de țară. Dacia – Renault este cea mai cunoscută companie industrială a țării noastre şi unul dintre cei mai competitivi constructori de automobile european, poate chiar și mondial. Reprezintă un motiv de reală mândrie pentru uzina de la Mioveni, faptul că AILN Mioveni a devenit în 10 ani de activitate cel mai mare centru logistic Renault, care a însemnat până în prezent investiții de peste 24 milioane euro. Dacă ne uităm la destinațiile exportului produselor, observăm că AILN Mioveni a ajuns prezent peste tot în lume, pornind de la 3 uzine client în 2005, și ajungând astăzi să aibă 17 uzine client pe 4 continente!

Astfel, producția de mașini și exportul acestora în lume de către Dacia – Renault este multiplicată serios de exportul de piese. Practic, dacă uzina de la Dacia asigură exportul la aproape 400.000 de vehicule, AILN asigură exportul unor colecții de piese care concurează, sau mai bine spus, chiar dublează exportul de la Dacia prin cele 120 de transportatoare/zi”, a declarat deputatul argeşean Mircea Drăghici.

                  Mesajul prim-minstrului Victor Ponta pentru Dacia 1 Mesajul prim-minstrului Victor Ponta pentru Dacia 2 Mircea Draghici 1 Mircea Draghici 2 Mircea Draghici 3