Ministrul a remarcat contribuția lui Drăghici și a primarului Diaconu la buna funcționare a Spitalului Municipal Curtea de Argeș

Sursa: Ziarul Argeşenilor •  Data publicării: 22.05.2014

Cu ocazia vizitei pe care ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, a avut-o joi în județul nostru, acesta i-a felicitat pe managerii unităților medicale pentru lipsa arieratelor și i-a asigurat de sprijinul Guvernului în desfășurarea proiectelor. Acesta a menționat și ajutorul oferit de către deputatul de Curtea de Argeș, Mircea Drăghici în buna desfășurare a activității spitalelor de la Curtea de Argeș și Valea Iașului.

”Vreau să remarc şi sprijinul pe care deputatul Mircea Drăghici şi cu primarul Diaconu îl acordă spitalului de aici din Curtea de Argeș. M-a bucurat să văd că aveţi acele truse noi aduse prin contribuţia deputatului Drăghici şi mă bucură să văd partea de reabilitare, iar îndemnul meu este acela de a vă încuraja şi de a merge tot înainte că mergeţi pe calea cea bună. Le spuneam înainte, la întâlnirea cu medicii, că eu cred că investiţia în acest spital este cea mai înţeleaptă investiţie pe care o poate face administraţia locală.”, a declarat ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu.

Parlamentarul de Curtea de Argeș s-a declarat mulțumit de cum a decurs vizita ministrului în județul nostru: ”Observ cu bucurie că vizita de astăzi este extrem de benefică pentru județul nostru. Am fost la Spitalele de la Valea Iașului și de la Curtea de Argeș și mă bucur că am demonstrat faptul că avem manageri buni și sunt semnale pozitive că Spitalul de Pneumoftiziologie „Sfântul Andrei” poate deveni, cu sprijinul Guvernului, centru de referință, fapt care mă face să mă simt mândru că sunt argeșean”.

Ministrul a efectuat o vizită de lucru în județul Argeș, la invitația deputatului PSD de Curtea de Argeș, Mircea Drăghici. Unitățile medicale vizate au fost Spitalul de Pneumoftiziologie „Sfântul Andrei” Valea Iaşului, Spitalul Municipal Curtea de Argeș, Spitalul Județean Argeș, o unitate medicală privată din Pitești, precum și Spitalul Sfântul Spiridon din Mioveni, vizitat în mod inopinat.