Guvernul condus de Victor Ponta este generos cu judeţul Argeş

Deputatul PSD Mircea Drăghici, Chestor al Camerei Deputaţilor, aduce veşti bune pentru argeşeni! Deputatul argeşean susţine că Guvernul USL alocă sume importante pentru dezvoltarea infrastructurii judeţului Argeş.

“În proiectul bugetului de stat pe 2013, aflat în dezbaterea Parlamentului, este prevăzută suma de 23,038 mii lei pentru asistenţa tehnică în vederea pregătirii proiectului autostrăzii Piteşti – Sibiu. Menţionez că tronsonul de autostradă Piteşti – Sibiu, cu o lungime de 116,64 kilometri, face parte din Coridorul IV Paneuropean”, a precizat Chestorul Camerei Deputaţilor.

Deputatul argeşean declară că în cadrul priorităţilor strategice ale Departamentului pentru Proiecte de Infrastructură şi Investiţii Străine, sunt prevăzute ca obiective de investiţii în continuare lărgirea la 4 benzi de circulaţie a DN73 între km. 7+000 – 11+100 şi drum de legătură cu DN73D, precum şi modernizarea DN73 Piteşti – Câmpulung – Braşov km. 13+800-42+850; km. 54+050-128+250.

“În ceea ce priveşte sumele defalcate din taxa pe valoare adăugată pentru finanţarea cheltuielilor privind drumurile judeţene şi comunale pentru anul 2013 şi estimări pe anii 2014 – 2016, menţionez că judeţul Argeş este pe primul loc alături de Hunedoara, beneficiind de suma de 15.890 mii lei. Mai mult, suma alocată judeţului Argeş este chiar şi de cinci ori mai mare decât a altor judeţe”, a declarat Mircea Drăghici.

Deputatul argeşean precizează că veştile bune prezentate în cadrul acestei informări demonstrează încă o dată că interesul cetăţenilor reprezintă principala sa prioritate în acest mandat. Mircea Drăghici asigură argeşenii că lobby-ul exercitat va fi unul eficient în guvernarea Ponta.